Telia erbjuder nytt TV-innehåll i gruppanslutningen

Telia vet att många av oss saknar en del innehåll som vi är vana vid, men vill ändå passa på att tipsa om det innehåll Telia laddat upp med istället. Telia hoppas att du vill ta dig en titt, och vem vet, du kanske hittar några nya favoriter.
Den 6 oktober har omtalade serien Vuxna människor premiär, en spinoff på filmen med samma namn. Här får du följa 30-åriga Mathilda, som brottas med vuxenlivets press med allt vad det kan innebära.

Gillar du i stället kriminaldrama kan du titta på populära Gåsmamman. Och utöver dessa två tips finns självklart massor med andra serier att spana in, och ett helt bibliotek med filmer.

Telia bjuder på huvudsändningen i UEFA Champions League
Under oktober kommer Telia dessutom att bjuda på huvudsändningen i UEFA Champions League, vilket innefattar två matcher varje spelomgång (4-5 oktober, 11-12 oktober samt 25-26 oktober). Passa på att se när Liverpool möter Rangers nu ikväll. Matcherna streamar du på Telia Play.

Utöver allt detta har Telia lagt till SF Kids, en playtjänst för de mindre. Här finns alltifrån klassiska Pippi Långstrump till animerat, som Pettson & Findus eller Fåret Shaun – Filmen.

Mer information finns på:
https://www.telia.se/privat/tv/edr/Information-om-nya-kanaler-i-Tv-Lagom?utm_source=SFMC&utm_medium=Email&utm_campaign=b2c_engagement_tv_sirius_lagom_adhoc&utm_content=hero_button&utm_term=October2022&sfmc_huid=se_angf5n4kptra8qik2h9ecjju2ng96bdu