Årsmöte 2016

Processerna med markupplåtelseavtal och rekrytering av medlemmar har dragit ut på tiden.                     Medlemmar i samtliga delområden har fått föreslaget avtal och föreslagen sträckning av nätet, och förväntas svara på utskicket snarast. Då går det att slutföra planeringen av själva sträckningen, och denna kan verifieras av fristående part. Antalet medlemmar ökad kontinuerligt, och föreningen är nu mycket nära att nå högsta poäng i vår ansökan till Jordbruksverket.

Samtidigt har kommunikationen med Jordbruksverket för handläggning av föreningens ansökan om etableringsstöd tagit fart. Verifikation av den slutliga sträckningen och beräknad budget genom den oberoende parten behövs för styrkt ansökan.

Dessa ärenden har varit fokus för styrelsens arbete den senaste tiden. Styrelsen hade först ambitionen att hålla årsmöte relativt tidigt på året, men det höll tyvärr inte.

 Årsmötet 2016 kommer att hållas 1 juni med start kl 18.00, i Istorps församlingshem.                                                Kallelse och handlingar kommer att skickas ut enligt föreningens stadgar.