Välkommen till diskussionsforumet

Nu är det efterfrågade diskussionsforumet såpass klart att vi vågar släppa loss det. Vi hoppas på ert överseende med att vi är amatörer på detta område och att det säkert kan ta en stund innan vi alla får bra fart på forumet.

För att få en trevlig forummiljö önskar vi att alla användare skapar användarnamn som motsvarar ens riktiga namn. Heter man t.ex. Alfred Nilsson har man det som användarnamn och inte fantasifulla alias som Affie67 eller liknande. Det är trevligt för oss alla att veta vem vi pratar med. Det finns även möjlighet (för den som vill) att hanett profilfoto.

För er som inte är vana vid forum rekommenderar vi att ni läser forumets ”FAQ”, där svar på de vanligaste frågorna finns. Det är även bra att veta att allt som skrivs på forumet kan läsas av alla.

Alla som skapar ett konto måste sedan invänta att en moderator godkänner kontot. Det kan ta upp till 24 timmar. Detta gör vi för att slippa nedskräpning från s.k. forumrobotar.

Länken har ni här. Den kommer strax flyttas upp i menyn här ovan.

Välkommen!