Kallelse till stämma 2021

Stämma 2021 kan, efter hävande av tidigare hälsorestriktioner i samhället, hållas fysiskt med inbjudan till samtliga medlemmar. Medlemmar hälsas därmed välkomna till stämma 2021!

Styrelsen hade hoppats kunna hålla medlemsmöte under första kvartalet 2021 för att kunna ge mer information efter genomförd slutbesiktning och annan projekthantering, men detta kunde tyvärr inte genomföras p g a pandemin och gällande restriktioner.

Under stämma 2021 kommer styrelsen att redovisa ekonomi för 2020 och verksamhet under 2020-2021, och presentera planering för kommande verksamhetsår. Dessutom skall röstning för en del personval genomföras. Ärenden under stämman kommer att följa ärendelista i föreningens stadgar, §11, med enstaka tillägg. Underlag till stämman skickas i epost, alternativt post, till medlemmar inom kort, och läggs även upp på föreningens hemsida.

Motion till stämman måste lämnas senast 20 oktober via e-post till styrelsen@fibisox.se

Anmälan till stämma skall medlem göra i förväg via e-postadress 2021@fibisox.se senast 1 november 2021. Lokal för stämman kommer att bero på antalet föranmälda medlemmar för att möjliggöra avstånd och undvika ovälkommen fysisk trängsel. Var stämman kommer att hållas meddelas efter att anmälningstiden gått ut på föreningens hemsida och i e-post, alternativt post, till anmälda medlemmar.

Medföljande kommer inte att kunna delta i årets stämma. Medlem som inte kan närvara själv kan nyttja möjligheten att ge fullmakt till annan medlem att rösta i hens ställe. Fullmaktsblankett medföljer handlingar till stämman som skickas i e-post, alternativt post, inom kort till medlemmar.

Ingen förtäring eller annan programpunkt kommer att finnas under kvällen.

Styrelsen ber alla deltagare att respektera gällande hälsorekommendationer, och förespråkar avstånd mellan alla närvarande – även medlemmar vaccinerade mot Covid-19.I

Styrelsen påminner medlem om att anmäla ändringar i kontaktmöjligheter till info@fibisox.se samt att gärna registrera sig för nyheter via hemsidan, för att få löpande information direkt till egen e-postadress. Se möjlighet ”Prenumerera via e-post”, en bit ned i kolumnen till höger på föreningens hemsida www.fibisox.se

Styrelsen