Vi saknar avtal från medlemmar och markägare

Styrelsen har gemensamt och med hjälp av områdesansvariga lagt ned en hel del tid på att detaljstudera förläggning i hela området. Vi har också gått igenom samtliga avtal från medlemmar och markägare.

Vi ser att det saknas en hel del avtal jämnt fördelade över hela området men inom ett delområde saknas dock flera avtal. Om du är intresserad av fiber och har ett avtal som inte blivit inlämnat så ber vi dig att hjälpa dig själv och lämna in avtalet. Lämna avtalen till områdesansvarig, alternativt till någon i styrelsen. Kontaktuppgifter hittar du här på hemsidan. Vi kommer inte riktigt vidare förrän avtalen är på plats. Det är många som ivrigt väntar på fiber.

Vi nås också av besked från medlemmar att Telia/Skanova planerar att stänga ned ett par telestationer i vårt område i slutet av 2018. Det är ingen information som skickas till föreningen utan Telia informerar enbart sina kunder direkt. Är du berörd så har du fått eller kommer att få information från Telia. Det gör frågan om avtalen mer angelägen än tidigare så hjälp oss tillsammans så vi kommer vidare med nästa steg..

Vänliga hälsningar
Styrelsen

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.