Möte för delområdesansvariga

Föreningen har nu kommit till skedet att markägare skall underteckna markupplåtelseavtal och medlemmar skall underteckna fastighetsanslutningsavtal. Några medlemmar har anmält sig villiga att hjälpa till med att gå runt till grannar och kringboende för att dela ut och samla in avtalen.

De som anmält sig villiga att hjälpa till kallas till möte i Istorps församlingshem den 8 november kl 19.00. Om det är omöjligt att närvara detta datum, så finns 16 november som en andra möjlighet. Det blir en kort genomgång av nuläget, men huvudfokus kommer att bli avtalsunderlag och kartor för delområdena.

Inbjudan kommer att skickas direkt till dem som anmält sig villiga att hjälpa till. Om du också vill hjälpa till men ännu inte anmält dig – ju fler som deltar, desto snabbare går det – så hör av dig till styrelsen@fibisox.se

Kommentera

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.